Renew your Texas electrical license for $5. TDLR-approved CE course.
Get started

Do I have to retake the exam to work as a journeyman in another Florida county?

No. Since July 1, 2024, section 489.5335(2) of the Florida Statutes says counties and municipalities must recognize a journeyman electrical license issued by any Florida county or city. Some county offices still ask for paperwork, such as a letter showing your exam score, so call the local building department before you start.

Related FAQs