Renew your Texas electrical license for $5. TDLR-approved CE course.
Get started

Does OSHA require forklift certification?

OSHA requires forklift training and evaluation, and the employer certifies it. Under 29 CFR 1910.178(l), every operator needs formal instruction, practical training and an evaluation in the workplace before driving a forklift alone. The employer's certification lists the operator's name, the training and evaluation dates and who trained or evaluated them. Construction sites follow the same rule through 1926.602(d).

Related FAQs