Renew your Texas electrical license for $5. TDLR-approved CE course.
Get started

How many apprentices can one journeyman supervise in Texas?

Texas doesn't set a statewide limit. Neither Texas Occupations Code Chapter 1305 nor TDLR's rules in 16 TAC Chapter 73 cap the number of apprentices per journeyman or master electrician. Employers and apprenticeship programs can set their own limits.

Related FAQs